Heiluri Malakiitti merkaba

15,90  .

Merkaban muotoinen heiluri, jonka sisällä malakiitti kivi.

Varastossa

Kuvaus

Heiluri on nauhasta ja sen päässä olevasta painavammasta esineestä koostuva koru, jota on käytetty jo muinoin, jos on haluttu saada selvyys asioista, joita tietoinen mielemme ei vielä tiedä.

Heiluria on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi malmien ja vesilähteiden etsimisessä, mutta myös neuvonantajana henkilökohtaisissa kysymyksissä. Yksinkertaisimmillaan on sormus pujotettu narunpätkään ja kysytty kyllä ja ei vastauksia. Vastaus tulkitaan heilurin pyörimissuunnasta. Heiluri toimitetaan kangaspussissa käyttöohjeen kanssa.

Ketjun pituus on 21cm. Merkaban koko 2cm.

Kivenä malakiitti. Malakiittia on käytetty jo antiikin ajoilta asti. Egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset käyttivät sitä koruihin ja amuletteihin.

Malakiitti auttaa pääsemään eroon turhista huolista ja auttaa näkemään asiat eri näkökulmista. Se rauhoittaa ja tasapainottaa, sekä tukee sisäistä muutosta. Sydän- ja kurkkuchakran kivi. Härän, kauriin ja skorpionin kivi.

Tähtitetraedri, joka tunnetaan myös nimellä Merkaba , on kolmiulotteinen tähti, jossa on kahdeksan pistettä. Sen nimi voidaan jäljittää muinaiseen egyptiläiseen Mer Ka Bahiin – valo, ruumis ja henki. Ylemmän tetraedrin sanotaan edustavan miesenergiaa, kun taas alemman naisenergiaa. Muiden merkityksien ohella se on täydellisen tasapainon symboli kaikessa ja sitä käytetään usein poistamaan tukoksia energeettisestä kehostamme.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...