Heiluri turkoosi merkaba

15,90  .

Merkaban muotoinen heiluri, jonka sisällä turkoosi kivi.

Varastossa

Kuvaus

Heiluri on nauhasta ja sen päässä olevasta painavammasta esineestä koostuva koru, jota on käytetty jo muinoin, jos on haluttu saada selvyys asioista, joita tietoinen mielemme ei vielä tiedä.

Heiluria on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi malmien ja vesilähteiden etsimisessä, mutta myös neuvonantajana henkilökohtaisissa kysymyksissä. Yksinkertaisimmillaan on sormus pujotettu narunpätkään ja kysytty kyllä ja ei vastauksia. Vastaus tulkitaan heilurin pyörimissuunnasta. Heiluri toimitetaan kangaspussissa käyttöohjeen kanssa.

Koko koru 21cm, kivi 2cm. Kivenä Turkoosi.

Turkoosi on yksi vanhimmista tunnetuista kivistä, sitä on käytetty jo faaraoiden egyptissä. Sen tuntevat soturit ja kuninkaat, sekä shamaanit ja intiaanit.

Turkoosin uskotaan tuovan onnea ja puhdistavan negatiiviista energiaa. Se tunnetaan myös viisauden, voiman ja suojeluksen symbolina. Vesimiehen ja jousimiehen onnenkivi. Kurkkuchakran ja otsachakran kivi, joka auttaa kommunikoimaan rehellisesti ja viisaasti sekä tukee maailmojen välistä kommunikaatiota.

Tähtitetraedri, joka tunnetaan myös nimellä Merkaba , on kolmiulotteinen tähti, jossa on kahdeksan pistettä. Sen nimi voidaan jäljittää muinaiseen egyptiläiseen Mer Ka Bahiin – valo, ruumis ja henki. Ylemmän tetraedrin sanotaan edustavan miesenergiaa, kun taas alemman naisenergiaa. Muiden merkityksien ohella se on täydellisen tasapainon symboli kaikessa ja sitä käytetään usein poistamaan tukoksia energeettisestä kehostamme.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...