Pyhä geometria setti ametisti

28,50  .

7-osainen ametisti setti ja pussukka.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 78338 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pakkauksessa seitsemän eri mallista ametistikiveä, jonka koot noin 2cm.
Pyhä geometriasarja, joka koostuu viidestä platonisesta kiinteästä aineesta, tähtitetraedrista ja pallosta.

Platoniset kiinteät aineet on nimetty kreikkalaisen filosofin Platonin mukaan, jonka teoriassa nämä geometriset kuviot muodostavat maailmankaikkeutemme perusrakennuspalikat.

Heksaedri : Maa, joka liittyy sellaisiin ominaisuuksiin kuin vakaus, aineellisuus ja fyysinen maailma.

Oktaedri : Ilma, joka liittyy sellaisiin ominaisuuksiin kuin äly ja viestintä.

Tetraedri : Tuli, joka liittyy sellaisiin ominaisuuksiin kuin intohimo, muutos ja energia.

Ikosaedri : Vesi, joka liittyy sellaisiin ominaisuuksiin kuin tunteet, intuitio ja sopeutumiskyky.

Dodekaedri : Aethere, joka liittyy henkiseen tai jumalalliseen olemukseen, joka ylittää aineellisen maailman.

Yksi platonisten kiinteiden aineiden silmiinpistävimmistä piirteistä on, että jokainen on säännöllinen monitahoinen. Tämä tarkoittaa, että monitahoisen jokainen taso on tasasivuinen monikulmio ja monitahojen kärjet ovat kaikki identtisiä ja samalla etäisyydellä monitahoisen keskipisteestä. Mitä tulee pyhään geometriaan, platonisten kiinteiden aineiden universaalit matemaattiset ominaisuudet tekevät niistä niin merkittäviä – ja ehkä jopa jumalallisia.

Tähtitetraedri, joka tunnetaan myös nimellä Merkaba , on kolmiulotteinen tähti, jossa on kahdeksan pistettä. Sen nimi voidaan jäljittää muinaiseen egyptiläiseen Mer Ka Bahiin – valo, ruumis ja henki. Ylemmän tetraedrin sanotaan edustavan miesenergiaa, kun taas alemman naisenergiaa. Muiden merkityksien ohella se on täydellisen tasapainon symboli kaikessa ja sitä käytetään usein poistamaan tukoksia energeettisestä kehostamme.

Pallo – ilman reunoja, ilman alkua tai loppua, on lähtökohta, josta kaikki saa alkunsa ja johon kaikki palaa . Platonisilla kiinteillä aineilla on kolme samankeskistä palloa: rajattu pallo, joka kulkee kaikkien kärkien läpi, keskuspallo, joka koskettaa jokaista reunaa reunan keskellä, ja merkitty pallo, joka koskettaa jokaista tasoa tason keskellä.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...