Rannekoru hematiitti/obsidiaani/tiikerinsilmä

11,50  .

Rannekoru aidoista kivihelmistä.

Varastossa

Kuvaus

Joustava rannekoru, jossa 9mm aidot kivihelmet.Helminä hematiitti, musta obsidiaani ja tiikerinsilmä. Korun ympärysmitta on 9cm.

Hematiitilla on maadoittava, suojaava ja harmonisoiva vaikutus. Perinteen mukaan hematiitti lisää luottamusta ja kunnioitusta sekä vahvistaa selviytymisvaistoa ja tahdonvoimaa.

Mustan obsidiaanin ominaisuudet ovat stimuloimassa henkilökohtaista kasvua poistamalla esteet menneisyydestä. Kuten peili, se heijastaa olemustamme, samoin kuin itsemme puolia, joista emme pidä niin paljon; luomalla kuitenkin mahdollisuuden syvään muuttumiseen. Täydellinen kivi rohkeille.

Tiikerisilmällä on vahva yhteys aurinkoon ja Solar Plexus chakraan. Kivi lämmittää, kohottaa ja ”polttaa” negatiivisia ajatuksia. Se elvyttää ja saa sinut tuntemaan olosi energisemmäksi.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.