Riimukompassi kaulakoru Ametisti

13,50  .

Ametisti kiveen kaiverrettu viikinkikompassi kaulakoru.

Varastossa

Kuvaus

Ametisti kaulakoru johon kirjailtu riimukompassi merkit.

Huldin Käsikirjassa puhutaan Vegvisiristä/riimukompassista maagisesti suojaavana ja tietä opastavana symbolina. (Geir Vigfussonin vuonna 1880 kokoamassa Huldin käsikirja (the Huld Manuscript). Käännettynä se kuuluu suunnilleen näin: ”tämän symbolin käyttäjä ei koskaan eksy tieltään myrskyssä tai huonolla säällä silloinkaan, kun ei tiedä omaa kohdettaan” (“the wearer of this symbol will not lose his way during storms and bad weather, even if he does not know of his destination”). Näitä kuviota kirjailtiin mm.sauvoihin ja viikinkiveneisiin.

Ametisti on rauhoittava ja selkeyttävä kivi ja se sopii erinomaisesti meditaatiokiveksi. Ametisti aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään elämän ydintä. Se suojaa ja vahvistaa enegiakehoa. Ametistissa on puhdistavaa voimaa, joten se on hyvä kivi rauhoittamaan energioita, sekä suojaamaan negatiivisilta värähtelyiltä.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...