Riimukompassi kaulakoru Aventuriini

13,50  .

Vihreään aventuriini kiveen kaiverrettu viikinkikompassi kaulakoru.

Varastossa

Kuvaus

Aventuriini kaulakoru johon kirjailtu riimukompassi merkit.

Huldin Käsikirjassa puhutaan Vegvisiristä/riimukompassista maagisesti suojaavana ja tietä opastavana symbolina. (Geir Vigfussonin vuonna 1880 kokoamassa Huldin käsikirja (the Huld Manuscript). Käännettynä se kuuluu suunnilleen näin: ”tämän symbolin käyttäjä ei koskaan eksy tieltään myrskyssä tai huonolla säällä silloinkaan, kun ei tiedä omaa kohdettaan” (“the wearer of this symbol will not lose his way during storms and bad weather, even if he does not know of his destination”). Näitä kuviota kirjailtiin mm.sauvoihin ja viikinkiveneisiin.

Vihreä aventuriini tunnetaan onnenkivenä ja sen sanotaan auttavan sinua toteuttamaan unelmasi. Se vahvistaa päätöksentekoa ja luovuutta. Sen uskotaan houkuttavan runsautta ja auttavan kantajaansa huomaamaan uudet mahdollisuudet, sekä tarttumaan niihin. Se auttaa keskittymään ja omaksumaan uutta tietoa.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...