Riimukompassi kaulakoru Lapis Lazul

13,50  .

Lapis Lazuli kiveen kaiverrettu viikinkikompassi kaulakoru.

Varastossa

Kuvaus

Lapis Lazuli kaulakoru johon kirjailtu riimukompassi merkit.

Huldin Käsikirjassa puhutaan Vegvisiristä/riimukompassista maagisesti suojaavana ja tietä opastavana symbolina. (Geir Vigfussonin vuonna 1880 kokoamassa Huldin käsikirja (the Huld Manuscript). Käännettynä se kuuluu suunnilleen näin: ”tämän symbolin käyttäjä ei koskaan eksy tieltään myrskyssä tai huonolla säällä silloinkaan, kun ei tiedä omaa kohdettaan” (“the wearer of this symbol will not lose his way during storms and bad weather, even if he does not know of his destination”). Näitä kuviota kirjailtiin mm.sauvoihin ja viikinkiveneisiin.

Lapis lazuli on hyvä kivi henkilökohtaisen kasvun matkalla ja siinä on voimakkaita uni- ja meditaatiokykyjä. Auttaa yhteyden luomisessa henkioppaisiin. Auttaa totuuden puhumisessa ja auttaa sinua olemaan rehellinen kaikille, myös itsellesi. Yötaivaan sininen lapis latsuli on härän, vaa’an, jousimiehen ja vesimiehen onnenkivi. Aktivoi kurkku chakraa ja kolmatta silmää.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...