”Sysmän Akka”  tilaus ja sopimusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.04. 2023 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Starhill Stable y-tunnus 1377651-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta http://sysmanakka.fi

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Postikulut ovat 5.90e/tilaus.  Jos haluat tehdä heti lisätilauksen, valitse toimitustavaksi nouto ja kirjoita tiedoksi ”lisätilaus”.  Jos noudat tuotteet suoraan Sysmän Akan tilapuodista tai Sysmän Kässäkaupalta, valitse se toimitusvaihtoehdoista.

Tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa ja saat lähetyksestä seurantatunnuksen sähköpostiin. Noudettavista lähetyksistä saat viestin kun tavara on valmiina noudettavaksi.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Palautuskäytäntö

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus ei koske tilauksesta tehtyjä tuotteita eli personoitavia ja tilauksesta muokattuja tuotteita.

Palautusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautettavat tavarat on lähetettävä takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksen tekemisestä. Ota kuitenkin ensin yhteyttä sähköpostitse sysmanakka@gmail.com

Säilytä kuitti palautuslähetyksestä, kunnes olet saanut hyvityksen tai kuittauksen, että palautus on loppuunkäsitelty. Kuitti palautuslähetyksestä toimii todisteena palautuksesta, jos paketti katoaa.

Lunastamaton paketti

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tuotepalautus. On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että paketti noudetaan ajallaan noutopisteestä.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ota mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla sysmanakka@gmail.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Force majeure (ylivoimainen este)

Jos näissä ehdoissa mainittujen velvollisuuksien täyttäminen ei onnistu ylivoimaisen esteen sattuessa (esimerkiksi sodan, luonnon tapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan tapahtuman takia), tällöin ei asiakkaalla ole oikeutta saada korvausta.

 

Asiakspalvelu

sysmanakka@gmail.com

+358505366116

 

 

 Kauppias:

Sysmän Akka/Nina Blomqvist

Ravioskorventie 151

19370 Nuoramoinen

050-5366116

Y-tunnus: 1377651-0/Starhill Stable

http://www.sysmanakka.fi

sysmanakka@gmail.com