Enkelikivi ametisti

15,00  .

Enkelin mallinen ametisti.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): S282-39 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Enkelikivi koristeeksi pöydälle, ikkunalle tai käsilaukkuun/taskuun.

Enkelit ovat sanansaattajia korkeammista ulottuvuuksista, valmiita antamaan meille varmuutta ja henkistä ohjausta.

Nämä kaiverretut enkelit auttavat meitä muodostamaan yhteyden omaan suojelusenkeliimme, joka vartioi ja suojelee meitä kaikessa, mitä pyydämme. Jokainen enkeli on veistetty luonnollisista puolijalokiveistä ja jokaisella on ainutlaatuinen kuvionsa.

Ametisti on arvostettu korukivi, jota on mm. Englannin kuninkaallisessa valtikassa. Keskiajalla se on ollut suosittu kirkkojen koristelussa, katolisten piispojen sormuksissa ja rukousnauhoissa. Ametisti suojelee ja johdattaa sisäiseen rauhaan ja vahvistaa henkisyyttä. Ametisti on selkeyttävä kivi ja se sopii erinomaisesti meditaatiokiveksi. Ametisti aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään elämän ydintä. Se suojaa ja vahvistaa enegiakehoa. Ametistissa on puhdistavaa voimaa, joten se on hyvä kivi rauhoittamaan makuuhuoneen energioita, sekä suojaamaan tietokoneen vierelle negatiivisilta värähtelyiltä. Auttaa pääsemään eroon addiktioista.

Kalojen, vesimiehen ja jousimiehen horoskooppikivi.

Koko 38mm x 28mm x 13mm.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.