Evil eye heiluri

13,50  .

Evil eye heiluri.

Varastossa

Kuvaus

Heiluri on nauhasta ja sen päässä olevasta painavammasta esineestä koostuva koru, jota on käytetty jo muinoin, jos on haluttu saada selvyys asioista, joita tietoinen mielemme ei vielä tiedä. Heiluria on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi malmien ja vesilähteiden etsimisessä, mutta myös neuvonantajana henkilökohtaisissa kysymyksissä. Yksinkertaisimmillaan on sormus pujotettu narunpätkään ja kysytty kyllä ja ei vastauksia. Vastaus tulkitaan heilurin pyörimissuunnasta.

Pahan silmän symboli ja taikausko on yksi maailman vanhimmista symbolisista kuvista. Ympäri maailmaa se säilyttää suurelta osin saman merkityksen riippumatta siitä, missä tarina kerrotaan. Pahaa silmää pidetään katseena, joka aiheuttaa vahinkoa, kärsimystä tai jonkinlaista huonoa onnea niille, joille se suunnataan. Yleisesti on uskottu, että paha silmä johtuu pahantahtoisuudesta kuten kateudesta menestystä, vaurautta ja kauneutta kohtaan.

Erilaisten amulettien ja korujen uskotaan suojaavan pahalta silmältä. Sanotaan että pahan silmän symboli näkee kaiken pahuuden ja heijastaa sen takaisin sille, joka sinua pahalla silmällä katsoo.

Heiluri toimitetaan kangaspussukassa käyttöohjeen kanssa.

Verkkokaupan valikoimista löytyy myös erilaisia heilurilautoja heiluri työskentelyyn.

Kokonaispituus 26cm.

Heiluriosa noin 2cm x 4cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...