Hematiitti heiluri hexaconal

17,90  .

Hematiitti heiluri hopeanvärisellä ketjulla.

Varastossa

Kuvaus

Heiluri on nauhasta ja sen päässä olevasta painavammasta esineestä koostuva koru, jota on käytetty jo muinoin, jos on haluttu saada selvyys asioista, joita tietoinen mielemme ei vielä tiedä. Heiluria on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi malmien ja vesilähteiden etsimisessä, mutta myös neuvonantajana henkilökohtaisissa kysymyksissä. Yksinkertaisimmillaan on sormus pujotettu narunpätkään ja kysytty kyllä ja ei vastauksia. Vastaus tulkitaan heilurin pyörimissuunnasta.

Hematiitti (verikivi), on yksi vahvemmista maadoittajista. Sopii erityisesti haaveilemaan taipuvaisille maadoitus avuksi ja auttamaan maalaisjärjen käytössä. Auttaa rentoutumaan ja saamaan unta. Auttaa parantamaan ihmissuhteita ja elämään tässä hetkessä.Hematiitti saattaa myös toimia muistin parantajana. Hematiitit ovat rautamineraaleja ja väreiltään ne ovat mustia tai mustanpunaisia. Hematiitti on Vesimiehen, Kalan, Oinaan ja Vaa’an onnenkivi.

Kivet ovat luonnontuotteita, joten samasta kivestä saattaa olla suuriakin värivaihteluja. Tästä syystä toimitettava kivi saattaa poiketa kuvassa olevasta. Heiluri toimitetaan kangaspussukassa käyttöohjeen kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.