Ikkunakristallipallo 5cm

9,90  .

Perinteinen hiottu ikkunakristallipallo kiinnitysnarulla.

Varastossa

Kuvaus

Hiottu kristallipallo ikkunakristalli.

Mukana kirkas siima, jolla pallon saa roikkumaan. Ripusta pallo kotiisi aurinkoiseen ikkunaan ja nauti sateenkaaren väreistä jotka heijastuvat valon taittuessa kristallista. Sopii myös terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.

Feng Shuin mukaan jopa kovimmat kulmat voidaan ”rikkoa” ripustamalla muutama näitä huoneeseen.

Feng Shui

Feng Shui on yli 3000 vuotta vanha filosofia, joka opettaa kuinka ympäristötekijät vaikuttavat hyvinvointiimme ja kuinka negatiiviset vaikutukset voidaan muuttaa positiivisiksi. Feng Shui pyrkii mukauttamaan elin- tai työympäristöämme tavoilla, jotka stimuloivat harmonista Chin (elämänvoiman) virtausta. Kiinalaisessa filosofiassa kyse on harmoniasta ja tasapainosta yinin ja yangin toisiaan täydentävien voimien, kuten miehen ja naisen, välillä jne.

Kristallin koko 5cm.

Paino 162g.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.