Kuukivi huolikivi

8,50  .

Rumpuhiottu kuukivi huolikivi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 13248 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Ovaalin muotoinen rumpuhiottu kuukivi huolikivi/kämmenkivi.

Kuukiven uskotaan keräävän kuun energiaa. Kuukivienergia on yin, heijastava, vastaanottavainen ja yhteydessä alitajuntaan. Kivi edistää positiivista hyvinvointia ja vahvistaa intuitiota ja näet tilanteet selkeämmin.

Kuu edustaa jumalallista naisellisuutta, kuun syklit yhdistävät sinut luontoon. Kuukiven henkinen merkitys muistuttaa, että myös elämäsi laskee, nousee ja virtaa.

Kuukivi kasvattaa myötätuntoa ja empatiaa itseäsi ja muita kohtaan.

Se auttaa sinua hyödyntämään intuitiota ja sen rauhallinen energia kutsuu luovuuteen.

Kuukivi auttaa tasapainottumaan ja rauhoittumaan.

Kuukiven hehkun uskotaan heijastavan auraasi.

Chakrat: Kruunu ja kolmassilmä.

Ravun horoskooppikivi.

Elementit: vesi, metalli, maa.

Huolikivet ovat sileitä, kiillotettuja puolijalokiviä, joita käytetään lievittämään stressiä ja tuomaan turvaa ja rauhoittumista. Ne ovat yleensä ovaalin muotoisia, ja niissä on peukalon kokoinen sisennys.

Pidä huolikiveä etusormen ja peukalon välissä ja liikuta peukaloa varovasti edestakaisin kiven poikki. Tämä liike, jossa peukaloa liikutetaan edestakaisin kiven poikki, stimuloi käsien hermoja, ja vähentää näin stressiä. Se on luonnollinen apu itsensä rauhoittamiseen.

Historia

Huolikivien käytöllä on monta alkuperää. Sen käyttö on tunnettu muinaisessa Tiibetissä, Kreikassa, Irlannissa ja monien heimojen parissa Amerikassa. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät yleensä merivedessä valmistettuja huolikiviä. Amerikan intiaaniheimot siirsivät huolenkivensä nuoremmille sukupolville ja loivat näin yhteyden esi-isiensä kanssa.

Koko 43mm x 28mm x 5mm.

Hinta per kivi.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...