Kuuriipus kuukivi

15,50  .

Kuun mallinen kuukiviriipus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 78330 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kuun muotoinen riipus kuukivestä.

Kuukiven uskotaan keräävän kuun energiaa. Kuukivienergia on yin, heijastava, vastaanottavainen ja yhteydessä alitajuntaan. Kivi edistää positiivista hyvinvointia ja vahvistaa intuitiota ja näet tilanteet selkeämmin.

Kuu edustaa jumalallista naisellisuutta ja kuun syklit yhdistävät sinut luontoon. Kuukiven henkinen merkitys muistuttaa, että myös elämäsi laskee, nousee ja virtaa.

Kuukivi kasvattaa myötätuntoa ja empatiaa itseäsi ja muita kohtaan. Se auttaa sinua hyödyntämään intuitiota ja sen rauhallinen energia kutsuu luovuuteen. Kuukivi auttaa tasapainottumaan ja rauhoittumaan. Kuukiven hehkun uskotaan heijastavan auraasi.

Intiassa kuukiveä kutsutaan unelmakiveksi, koska sen sanotaan parantavan unta ja unen laatua. Kansanperinteen mukaan kuukivi tukee hormonijärjestelmää. Kuukivi sulattaa katkeruuden ja antaa tilaa lempeämmille tunteille.

Chakrat: Kruunu ja kolmassilmä.

Ravun horoskooppikivi.

Elementit: vesi, metalli, maa.

Tämä on luonnontuote, jonka tarkka koko, muoto ja väri voivat vaihdella ja poiketa kuvasta. Kuukivessä voi olla luonnollisia epäsäännöllisyyksiä, jopa kiillotettuna.

Medaljongin koko 2cm x 1.5cm.

Metalliketjun paksuus1.2mm. Pituus 55cm.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.