Lapis Lazul huolikivi

9,50  .

Rumpuhiottu ovaalin muotoinen Lapis Lazuli huolikivi.

Varastossa

Kuvaus

Ovaalin muotoinen rumpuhiottu Lapis Lazul huolikivi/kämmenkivi.

Lapis lazuli on hyvä kivi henkilökohtaisen kasvun matkalla ja siinä on voimakkaita uni- ja meditaatiokykyjä. Auttaa yhteyden luomisessa henkioppaisiin. Auttaa totuuden puhumisessa ja auttaa sinua olemaan rehellinen kaikille, myös itsellesi. Yötaivaan sininen lapis latsuli on härän, vaa’an, jousimiehen ja vesimiehen onnenkivi. Aktivoi kurkku chakraa ja kolmatta silmää.

Huolikivet ovat sileitä, kiillotettuja puolijalokiviä, joita käytetään lievittämään stressiä ja tuomaan turvaa ja rauhoittumista. Ne ovat yleensä ovaalin muotoisia, ja niissä on peukalon kokoinen sisennys.

Pidä huolikiveä etusormen ja peukalon välissä ja liikuta peukaloa varovasti edestakaisin kiven poikki. Tämä liike, jossa peukaloa liikutetaan edestakaisin kiven poikki, stimuloi käsien hermoja, ja vähentää näin stressiä. Se on luonnollinen apu itsensä rauhoittamiseen.

Historia

Huolikivien käytöllä on monta alkuperää. Sen käyttö on tunnettu muinaisessa Tiibetissä, Kreikassa, Irlannissa ja monien heimojen parissa Amerikassa. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät yleensä merivedessä valmistettuja huolikiviä. Amerikan intiaaniheimot siirsivät huolenkivensä nuoremmille sukupolville ja loivat näin yhteyden esi-isiensä kanssa.

Koko 43mm x 28mm x 5mm.

Hinta per kivi.

 

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...