Laventelin eteerinen öljy

12,50  .

Laventelin eteerinen öljy.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 17949 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laventelia on arvostettu vuosisatojen ajan sen erottuvan aromin ja monien etujen vuoksi. Muinaisina aikoina egyptiläiset ja roomalaiset käyttivät laventelia kylpemiseen, rentoutumiseen, ruoanlaittoon ja hajuveteen. Sen rauhoittavat ja rentouttavat ominaisuudet ovat edelleen laventelin merkittävimmät ominaisuudet. Lisää laventelia kylpyveteen lievittääksesi stressiä tai levitä pohjaöljyyn laimennettuna ranteisiin ja kaulalle. Laita muutama tippa laventelia tyynyille, vuodevaatteille tai jalkapohjillesi rentoutuaksesi ja löytääksesi levollisen unen.

Tuoksulyhdyissä täytä astia vedellä ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä. Eteeriset öljyt tulee laimentaa pohjaöljyyn ennen iholle levittämistä.

Aromafume Naturals tarjoaa kokoelman puhtaita, luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Laadukkaimmat luonnolliset eteeriset öljyt täyttävät rakkaudella jokaisen pullon. Kun poltat näitä öljyjä kotonasi, tunnet olosi välittömästi siirretyksi vehreisiin vuoristometsiin ja hedelmätarhojen laaksoihin.

Varoitus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ei suun kautta käytettäväksi. Jos ainetta on nielty, hakeudu kiireelliseen lääkäriin. Varo aineen joutumista silmiin. Lopeta käyttö, jos ilmenee pahoinvointia, päänsärkyä, huimausta tai allergisia reaktioita.

Koko: 10ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...