Rannekoru Ruusukvartsi&Palo Santo

11,90  .

Kaunis rannekoru Ruusukvartsi ja Palo Santo helmillä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 14118 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ruusukvartsin ja Palo Santo puun helmistä tehty joustava rannekoru. 6.5cm. Helmen koko 8mm.

Ruusukvartsi on rakkauden ja lempeyden kivi. Se auttaa ymmärtämään maailmaa ja muita ihmisiä lempeyden kautta. Tukee äitiyttä, feminiinisyyttä ja herkkyyttä. Lempeä ja pehmeä sydänchakran kivi. Ruuskvartsi opettaa armollisuutta ja anteeksiantoa itseä ja muita kohtaan.

Palo Santon ominaisuudet:

Andien alkuperäiskansat ovat vuosisatojen ajan käyttäneet Palo Santoa torjuakseen negatiivista energiaa. Tämä pyhä puu puhdistaa negatiivista energiaa jolloin rauha ja harmonia palautuu ja yhteys äiti-Maaan vahvistuu. Perinteen mukaan Palo Santolla on luonnollinen kipua lievittävä, stressiä lievittävä ja rentouttava vaikutus. Palo Santolla on miellyttävä raikas ja kohottava tuoksu. Palo Santon tuoksu voi auttaa selkeyttämään auraasi ja/tai edistämään positiivisia tunteita ja iloa.

SERFOR-sertifioidut Palo Santo -tuotteet

Tämä Palo Santo on peräisin Perun maatalous- ja kasteluministeriön (SERFOR) hallinnoimista, hyväksymistä ja sertifioimista metsistä. Käytössä ovat vain luonnollisesti kaatuneet Palo Santon puita ja oksia, jotka ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tämä korjuutapa ei vahingoita luontoa ja käytetään vain runsasta aromikasta puuta

Näitä tietoja ei ole tieteellisesti todistettu; se perustuu käyttäjien ja terapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.