Amazoniitti reiki-obeliski

23,00  .

Obeliski kivi usui reiki -symboleilla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 13297 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Amazoniittiobeliski kivi, johon on kaiverrettu Usui reiki-symbolit.

Amazoniitti rauhoittaa, edistää luovaa ilmaisua ja auttaa näkemään illuusion läpi. Se tuo iloa, selkeyttä ja ymmärrystä universaalista rakkaudesta. Amazoniitti tasapainottaa mentaali- ja eetterikehoja.

Usui reiki

Reiki on Sensei Mikao Usuin perustama käytännön hoitomenetelmä Japanista. Reikin harjoittajat ovat oppineet hyödyntämään korkeampia universaaleja energioita ja kanavoimaan niitä käsiensä kautta. Puhtaalla motivaatiolla muiden hyvinvoinnin edistämiseksi reiki paransi energeettisesti ihmisiä ja eläimiä. Reiki ei kuitenkaan koskaan ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin suorittamaa hoitoa.

Feng Shui

Feng Shui on yli 3000 vuotta vanha filosofia, joka opettaa kuinka ympäristötekijät vaikuttavat hyvinvointiimme ja kuinka negatiiviset vaikutukset voidaan muuttaa positiivisiksi. Feng Shui pyrkii mukauttamaan elin- tai työympäristöämme tavoilla, jotka stimuloivat harmonista Chin (elämänvoiman) virtausta. Kiinalaisessa filosofiassa kyse on harmoniasta ja tasapainosta yinin ja yangin toisiaan täydentävien voimien, kuten miehen ja naisen, välillä jne.

Huomautus: Tämä on luonnontuote, koko ja väri voivat vaihdella ja poiketa kuvasta.

Koko: 7,5-10cm.

Paino 87g.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...