Ametisti huolikivi

9,50  .

Rumpuhiottu ametisti huolikivi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 78248 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Ovaalin muotoinen rumpuhiottu ametisti huolikivi/kämmenkivi.

Ametisti on rauhoittava ja selkeyttävä kivi ja se sopii erinomaisesti meditaatiokiveksi. Ametisti aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään elämän ydintä sekä opastaa käyttämään intuitiota.Se suojaa ja vahvistaa enegiakehoa. Ametistissa on puhdistavaa voimaa, joten se on hyvä kivi rauhoittamaan energioita. Ametisti tunnetaan myös ystävyyden kivenä joka syventää ja vahvistaa ystävyyttä.
Huolikivet ovat sileitä, kiillotettuja puolijalokiviä, joita käytetään lievittämään stressiä ja tuomaan turvaa ja rauhoittumista. Ne ovat yleensä ovaalin muotoisia, ja niissä on peukalon kokoinen sisennys.

Pidä huolikiveä etusormen ja peukalon välissä ja liikuta peukaloa varovasti edestakaisin kiven poikki. Tämä liike, jossa peukaloa liikutetaan edestakaisin kiven poikki, stimuloi käsien hermoja, ja vähentää näin stressiä. Se on luonnollinen apu itsensä rauhoittamiseen.

Historia

Huolikivien käytöllä on monta alkuperää. Sen käyttö on tunnettu muinaisessa Tiibetissä, Kreikassa, Irlannissa ja monien heimojen parissa Amerikassa. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät yleensä merivedessä valmistettuja huolikiviä. Amerikan intiaaniheimot siirsivät huolenkivensä nuoremmille sukupolville ja loivat näin yhteyden esi-isiensä kanssa.

Koko 3.5cm.

Paino 21g.

Hinta per kivi.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...