Seleniitti kämmenkivi

9,50  .

Seleniitti kämmenkivi rauhoittumiseen ja meditaatioon.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SelW-08 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Upea sileä seleniitti kämmenkivi, joka on yksi meditaatiokivistä. Sen sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Sanotaan, että se pakottaa kiveä pitävän henkilön olemaan rehellinen itselleen. Seleniitti yhdistetään usein negatiivisen energian puhdistamiseen ja tunteiden puhdistamiseen, ja se on suosittu työkalu meditaation, joogan ja reikin harjoituksissa. Seleniitti on yhteydessä kolmanteen silmään, kruunu- ja eetterichakroihin.

Kämmen/huolikivet ovat sileitä, kiillotettuja puolijalokiviä, joita käytetään lievittämään stressiä ja tuomaan turvaa ja rauhoittumista.

Historia

Huolikivien käytöllä on monta alkuperää. Sen käyttö on tunnettu muinaisessa Tiibetissä, Kreikassa, Irlannissa ja monien heimojen parissa Amerikassa. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät yleensä merivedessä valmistettuja huolikiviä. Amerikan intiaaniheimot siirsivät huolenkivensä nuoremmille sukupolville ja loivat näin yhteyden esi-isiensä kanssa.

Koko 5cm x 6.5 cm x 1.5cm.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...