Ametisti kivipuu

14,00  .

Ametisti jalokivipuu.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6158 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pieni jalokivipuu ametisti lehdillä. Kaunis koriste ikkunalaudalle, työpöydälle, makuuhuoneeseen tai mihin vaan luomaan lempeää tunnelmaa.

Ametisti on arvostettu korukivi, jota on mm. Englannin kuninkaallisessa valtikassa. Keskiajalla se on ollut suosittu kirkkojen koristelussa, katolisten piispojen sormuksissa ja rukousnauhoissa. Ametisti suojelee ja johdattaa sisäiseen rauhaan ja vahvistaa henkisyyttä. Ametisti on selkeyttävä kivi ja se sopii erinomaisesti meditaatiokiveksi. Ametisti aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään elämän ydintä. Se suojaa ja vahvistaa enegiakehoa. Ametistissa on puhdistavaa voimaa, joten se on hyvä kivi rauhoittamaan makuuhuoneen energioita, sekä suojaamaan tietokoneen vierelle negatiivisilta värähtelyiltä. Auttaa pääsemään eroon addiktioista.

Kalojen, vesimiehen ja jousimiehen horoskooppikivi.

Luonnonkivet ovat kaikki persoonallisia, joten väri hieman vaihtelee.

Koko noin 5.5xm x 5.5cm x 7cm.

Lehdet ametistia ja alusta kvartsigeodi. Oksat ja varsi kuparilankaa.

Paino 140g.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...