Bergamotti eteerinen öljy- Song of India

10,50  .

Uuttamalla valmistettu Bergmotti öljy.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 64635 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Puhdas eteerinen bergamottiöljy lasipipetillä.

Tämä sitrushedelmältä tuoksuva, mutta makea eteerinen öljy on loistava luomaan rentoa ja iloista tunnelmaa. Sen tiedetään hälventävän ahdistuneita tunteita ja virkistävän mieltä.

Bergamotin eteeristä öljyä käytetään aromaterapiassa stressiin, jännitykseen ja heikkoon itseluottamukseen. Sitä käytetään höyrystimissä, hieronnassa ja sekoitettuna kylpyveteen. Hoitaa ja rauhoittaa kuivaa ja kutiavaa ihoa. Antiseptinen.

Bergamotin nimi tulee Italian Lombardian Bergamon kaupungista, jossa öljyä myytiin ensimmäisen kerran. Sitä on kasvatettu 1500-luvulta lähtien Välimeren maissa, kuten Italiassa ja Kreikassa. Sitä on käytetty hajuvesi- ja elintarviketeollisuudessa (Earl Grey tee) pitkään.

Voidaan käyttää mm. tuoksulyhdyissä, huonetuoksuissa ja kynttilätuoksuna. Tuoksulyhdyissä täytä astia vedellä ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä. Eteeriset öljyt tulee laimentaa pohjaöljyyn ennen iholle levittämistä.

Varoitus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ei suun kautta käytettäväksi. Jos ainetta on nielty, hakeudu kiireelliseen lääkäriin. Varo aineen joutumista silmiin. Lopeta käyttö, jos ilmenee pahoinvointia, päänsärkyä, huimausta tai allergisia reaktioita.

Uuttomenetelmä: Kylmäpuristus.

Kasvin osa: Citrus Bergamia (Bergamotin) kuoriöljy.

Lasipullo 10 ml

Valmistusmaa Italia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...