Heiluri Vuorikristalli

13,90  .

Pisaran mallinen fasettihiottu vuorikristalli heuluri.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 16404 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Heiluri on nauhasta ja sen päässä olevasta painavammasta esineestä koostuva koru, jota on käytetty jo muinoin, jos on haluttu saada selvyys asioista, joita tietoinen mielemme ei vielä tiedä. Heiluria on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi malmien ja vesilähteiden etsimisessä, mutta myös neuvonantajana henkilökohtaisissa kysymyksissä. Yksinkertaisimmillaan on sormus pujotettu narunpätkään ja kysytty kyllä ja ei vastauksia. Vastaus tulkitaan heilurin pyörimissuunnasta. Myös erilaisia heilurilautoja voi käyttää.

Vuorikristalli on kuunteleva kivi, joka vahvistaa toiveita, selkeyttää ajatuksia ja toimii puhtaana kanavana maailmankaikkeuteen ja sisäiseen viisauteesi. Se on myös puhdistava ja parantava kivi, joka virittää kantajansa omalle taajuudelleen ja poistaa kehon energiatukokset. Kivi antaa energiaa ja vahvistaa fyysistä kehoa ja edistää positiivisia ajatuksia.

Kiven pituus 30mm.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...