Karneoli huolikivi sydän

9,50  .

Rumpuhiottu sydämen muotoinen karneoli huolikivi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6018 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Sydämen muotoinen rumpuhiottu karneoli huolikivi/kämmenkivi.

Karneoli keskittyy antamaan energiaa, lisäämään luovuutta ja suojaamaan negatiivisilta tunteilta. Karneoli on kalsedonin ruskeanpunainen muunnelma. Se on ollut käytössä jalokivenä ja voimakivenä tuhansia vuosia.

Huolikivet ovat sileitä, kiillotettuja puolijalokiviä, joita käytetään lievittämään stressiä ja tuomaan turvaa ja rauhoittumista. Ne ovat yleensä ovaalin muotoisia, ja niissä on peukalon kokoinen sisennys. Myös tasaisia ja eri muotoisia huolikiviä käytetään.

Pidä huolikiveä etusormen ja peukalon välissä ja liikuta peukaloa varovasti edestakaisin kiven poikki. Tämä liike, jossa peukaloa liikutetaan edestakaisin kiven poikki, stimuloi käsien hermoja, ja vähentää näin stressiä. Se on luonnollinen apu itsensä rauhoittamiseen.

Historia

Huolikivien käytöllä on monta alkuperää. Sen käyttö on tunnettu muinaisessa Tiibetissä, Kreikassa, Irlannissa ja monien heimojen parissa Amerikassa. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät yleensä merivedessä valmistettuja huolikiviä. Amerikan intiaaniheimot siirsivät huolenkivensä nuoremmille sukupolville ja loivat näin yhteyden esi-isiensä kanssa.

Koko 30mmx 30mm.

Hinta per kivi.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...