Rhodoniitti huolikivi sydän

12,00  .

Rumpuhiottu sydämen muotoinen rhodoniitti huolikivi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): G-N0325-01B Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sydämen muotoinen rumpuhiottu rhodoniitti huolikivi/kämmenkivi.

Tämä on litteä sydämen muotoinen rhodoniittikivi, jossa on syvennys toisella puolella.

Rodoniitti on voimakas kivi, joka auttaa sinua lisäämään elämään rakkautta ja elinvoimaa.Tämä kivi auttaa avaamaan sydänchakraa, opettaa itserakkautta sekä myötätuntoa muita kohtaan. Maadoittavan energiansa ansiosta rodoniitti voi tarjota vakauden ja tasapainon tunteen, mikä auttaa sinua navigoimaan elämän ylä- ja alamäissä helposti.

Huolikivet ovat sileitä, kiillotettuja puolijalokiviä, joita käytetään lievittämään stressiä ja tuomaan turvaa ja rauhoittumista. Ne ovat yleensä ovaalin muotoisia, ja niissä on peukalon kokoinen sisennys. Myös tasaisia ja eri muotoisia huolikiviä käytetään.

Pidä huolikiveä etusormen ja peukalon välissä ja liikuta peukaloa varovasti edestakaisin kiven poikki. Tämä liike, jossa peukaloa liikutetaan edestakaisin kiven poikki, stimuloi käsien hermoja, ja vähentää näin stressiä. Se on luonnollinen apu itsensä rauhoittamiseen.

Historia

Huolikivien käytöllä on monta alkuperää. Sen käyttö on tunnettu muinaisessa Tiibetissä, Kreikassa, Irlannissa ja monien heimojen parissa Amerikassa. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät yleensä merivedessä valmistettuja huolikiviä. Amerikan intiaaniheimot siirsivät huolenkivensä nuoremmille sukupolville ja loivat näin yhteyden esi-isiensä kanssa.

Koko 38mm x 40mm x 4mm.

Hinta per kivi.

Lisätiedot

Color

Blue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...