Rudraksha mala rannekoru

9,00  .

Rudraksha mala rannekoru.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2538 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Mala/rukoushelmet rudraksha 21 puuhelmeä. Helmi 8mm. Säädettävä ympärysmitta 9.5cm.

Helmistä kerrotaan:

Rudraksha (Elaeocarpus ganitrus) on Shivan jumalallinen lahja ihmiskunnalle. Rudraksha tarkoittaa ”Rudran kyyneleitä”. Tuhansien vuosien ajan ihmiset ovat käyttäneet helmiä saadakseen henkistä, aineellista ja fyysistä hyötyä. Uskotaan, että rudrakshaa käyttävä on koskematon synneistä ja on suojattu kaikelta negatiiviselta. Pyhien Rudraksha-helmien luonnollisten sähkömagneettisten ominaisuuksien on havaittu parantavan keskittymiskykyä ja henkistä kestävyyttä. Ayurvedic-pyhien kirjoitusten mukaan Rudrakshan käyttämisellä voi olla positiivisia vaikutuksia sydämeen ja hermoihin, ja se voi auttaa vapautumaan stressistä ja ahdistuksesta. Hengelliselle etsijälle tämä on siunaus, sillä Rudrakshan käyttäjä pystyy saavuttamaan tavoitteensa nopeammin; myös rituaalien vaikutukset ovat kymmenen kertaa tehokkaampia.

Rukoushelmien tarinaa:

Mala on alkujaan rukousnauha, jonka avulla laskettiin rukouksia ja toistuvia mantroja. MALA-helmi/rukousnauhaa on käytetty jo tuhansia vuosia buddhalaisuuden, hindulaisuuden, joogan ja meditaation perinteisiin. Puolijalokivistä, helmistä, bodhi-siemenistä tai puusta tehdyt helmet ovat apuna mantroissa, rukouksissa ja meditaatiossa ja ne kulkevat kokoajan mukana. Helmien on uskottu myös tuovan hyvää onnea ja tyytyväisyyttä, joten ne ovat myös mukava lahjaidea.

On tärkeää, että ajatuksemme ovat puhtaita, kun lausumme tai laulamme mantraa. Mantra on salaisten voimiemme käyttöön ottamista, jotka voivat auttaa henkisessä edistymisessämme. Vaikutus saadaan aikaan toistamalla mantraa yhä uudelleen ja uudelleen; tästä tulee syvällisempää, kun tätä lausumista jatketaan. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen; on läpikäytävä useita vaiheita ennen kuin saavutetaan lopullinen tulos.

”Mala” on sanskritin kieltä ja tarkoittaa meditaatio-seppelettä.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.