Kiinalaiset onnenkolikot

6,00  .

Kiinalaiset feng shui onnenkolikot.

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Keisarin onnenkolikot tunnetaan Kiinassa onnen tuojina ja Feng Shui työkaluina. Näiden kuparikolikkojen historia ulottuu kiinan kymmenen suuren keisarin Qing-dynastia ajoille vuosille 1644-1912.

Onnenkolikot ovat tehokkaita feng shui -työkaluja:

Viidestä elementistä kupari kuuluu metallielementtiin. Kupari imee energiaa tehokkaammin kuin kulta tai hopea. Joten keisarikolikoiden sanotaan karkottavan negatiivista energiaa ja pahoja henkiä.

Keisarikolikoiden muoto tasapainottaa taivaselementtiä (pyöreä muoto ulkopuolella) ja maaelementtiä (sisällä neliön muotoinen). Harmonia maan ja taivaan välillä tuo tasapainoa ja onnea tähän elämään. Jokainen kolikko liittyy yhteen Qing-dynastian kymmenestä keisarista, mikä yhdistää sinut heidän pääarvoihinsa:

Shunzhi – Perhe

Kangxi – Elämä

Yongzheng –Persoonallisuus

Qianlong – Työ

Jiaqing – Ura

Daoguang – Tulevaisuus

Xianfeng – Tulot

Tongzhi – Sisäinen ja ulkoinen maine

Guangxu – Kaikki ilmiöt

Xuantong – Kaikki on omissa käsissäsi

Feng shui kolikoiden sijoitus:

1. Tee nauha 10 kolikosta ja ripusta seinälle sisäänkäyntiovea vastapäätä pitääksesi negatiivisen energian ja mahdolliset ongelmat poissa.

2. Aseta ovimaton alle samaan tarkoitukseen: se pitää poissa ongelmat ja pahat henget.

3. Käytä 10 keisarikolikon merkkijonoa kehossasi lisätäksesi vaurautta, edistääksesi uraasi ja taloudellista tilannettasi. Keisarikolikkosarja toimistossa tai myymälän pöydällä voi parantaa liiketoimintaasi, tuoda onnea ja estää talousvaikeudet.

4. Jos talossasi tai työpaikallasi on täyttämätön nurkka, voit ripustaa sen päälle kolikkosarjan, jotta energia ei juuttuisi sinne.

Feng Shui

Feng Shui on yli 3000 vuotta vanha filosofia, joka opettaa kuinka ympäristötekijät vaikuttavat hyvinvointiimme ja kuinka negatiiviset vaikutukset voidaan muuttaa positiivisiksi. Feng Shui pyrkii mukauttamaan elin- tai työympäristöämme tavoilla, jotka stimuloivat harmonista Chin (elämänvoiman) virtausta. Kiinalaisessa filosofiassa kyse on harmoniasta ja tasapainosta yinin ja yangin toisiaan täydentävien voimien, kuten miehen ja naisen, välillä jne.

Pakkauksessa 10 kolikkoa. Kolikon koko 23mm.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.