Korvakorut sitriini/vuorikristalli Buddhalla

8,50  .

Korvakorut joissa sitriini ja vuorikristalli helmet sekä buddha symboli.

Varastossa

Kuvaus

Korvakorut joissa vuorikristalli ja sitriini helmet sekä buddha symboli.

Vuorikristalli/ kirkas kvartsi on voimakas parantava ja voimistava kivi. Vuorikristalli on kuunteleva kivi, joka vahvistaa toiveita ja toimii puhtaana kanavana maailmankaikkeuteen. Se auttaa yhteyden luomisessa sisäiseen viisautesi. Vuorikristalli selkeyttää ajatuksia ja auttaa havainnoimaan eri asioita. Kivi antaa energiaa fyyiselle keholle, poistaa energiatukoksia ja edistää positiivisia ajatuksia.

Sitriini vaaleankeltainen kristalli, jonka sanotaan lisäävän optimismia, puhdistavan auraa ja lisäävän itsetuntoa. Sitriini on eloisa, kohottava kivi, joka tuo valoa pimeimpinä aikoina. Sitriini imee ja poistaa negatiivista energiaa. Tämä kivi edistää optimismia, antaa energiaa sekä rohkeutta tutkia uusia mahdollisuuksia. Sitriini vahvistaa ja tukee kehoa.

Kivien sävyt saattavat vaihdella.

Korumetallia. Nikkeli-, lyijy- ja kadmiumiton.

Pituus 6.5cm.

Paino 31g.

Näitä tietoja ei ole tieteellisesti todistettu; se perustuu käyttäjien ja terapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...