Mala/rukoushelmet mustat

8,50  .

Mustat puiset rukoushelmet.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2463 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Mustat puiset mala rukous/meditaatiohelmet. Valmistettu värjätystä vaahterasta.

Joustava lanka, joten sitä voidaan helposti käyttää myös rannekoruna. Menee kolminkertaisena ranteen ympärille (suht tiukasti).

Nämä ovat hieman lyhyemmät rukoushelmet kuin muut valikoimissa olevat. Puuhelmi 5mm. Korun ympärysmitta 26cm.

Mala helminauhaa käytetään perinteisesti toistuvien mantrojen lausumiseen, laulamiseen tai laskemiseen. Joten se itse asiassa palvelee samaa tarkoitusta kuin rukous.

On tärkeää, että ajatuksemme ovat puhtaita, kun lausumme tai laulamme mantraa. Mantra on piilossa olevien voimien ottamista käytäntöön. Mantra tarkoittaa kokoelmaa aakkosten kirjaimia. Vaikutus saadaan aikaan toistamalla mantraa yhä uudelleen ja uudelleen; tästä tulee syvällisempää, kun tätä lausumista jatketaan. Olennainen on ääni, joka syntyy lausuessa. Tämä ääni luo ainutlaatuisen henkisen jäljen lausuvaan henkilöön. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen; on useita vaiheita läpikäytävä ennen kuin saavutetaan lopullinen vaikutus.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.