Mala/rukoushelmet 106cm

24,90  .

Ruskeat rukoushelmet sinisillä akaatti ja jaspis kivillä sekä tasselilla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NJEW-JN03791 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Upeat pitkät mala/rukoushelmet. Pituus 106cm. Voi käyttää myös kaksikertaisesti kieputettuna. Ruskeat puuhelmet 8mm. Sininen tasseli 80x x12mm. Lisäksi sinistä jaspista sekä pidemmät ovaalin muotoiset akaatit (30mm x 10mm).

Jaspis on ollut käytössä koruissa ja amuleteissa jo antiikin ajoista lähtien. Se on tunnettu vahvistavista ja suojaavista ominaisuuksistaan, ja sitä on käytetty mm. suojaamaan matkustajia, parantamaan terveyttä ja lisäämään henkistä selkeyttä.
Jaspiksen uskotaan myös auttavan maadoittamaan energiaa ja suojelevan kielteisyyttä vastaan. Sitä käytetään usein meditaatiossa ja henkisessä työssä. Jos etsit vahvistavaa ja suojaavaa kiveä, jaspis on erinomainen valinta.

Akaatti on loistava tuki meditaatioon ja voimakas parantava kivi. Sillä on maadoittava vaikutus ja se vähentää kateutta, pelkoa ja stressiä. Se edistää fyysistä ja henkistä voimaa ja vakautta. Se on myös hyvä suojakivi.

Rukoushelmien tarinaa:

Mala on alkujaan rukousnauha, jonka avulla laskettiin rukouksia ja toistuvia mantroja. MALA-helmi/rukousnauhaa on käytetty jo tuhansia vuosia buddhalaisuuden, hindulaisuuden, joogan ja meditaation perinteisiin. Puolijalokivistä, helmistä, bodhi-siemenistä tai puusta tehdyt helmet ovat apuna mantroissa, rukouksissa ja meditaatiossa ja ne kulkevat kokoajan mukana. Helmien on uskottu myös tuovan hyvää onnea ja tyytyväisyyttä, joten ne ovat myös mukava lahjaidea.

On tärkeää, että ajatuksemme ovat puhtaita, kun lausumme tai laulamme mantraa. Mantra on salaisten voimiemme käyttöön ottamista, jotka voivat auttaa henkisessä edistymisessämme. Vaikutus saadaan aikaan toistamalla mantraa yhä uudelleen ja uudelleen; tästä tulee syvällisempää, kun tätä lausumista jatketaan. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen; on läpikäytävä useita vaiheita ennen kuin saavutetaan lopullinen tulos.

”Mala” on sanskritin kieltä ja tarkoittaa meditaatio-seppelettä.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien/korujen ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.