Rukoushelmet MALA Dorjella

10,00  .

Puiset rukous/meditaatiohelmet.

Varastossa

Kuvaus

Tässä MALA-helminauhassa on 6mm puuhelmet sekä turkooseja koristehelmiä ja dorje. Koru on joustava, joten sitä voidaan käyttää myös ranteessa. Ranteeseen menee nelinkertaisena.

Rukoushelmien tarinaa:

Mala on alkujaan rukousnauha, jonka avulla laskettiin rukouksia ja toistuvia mantroja. MALA-helmi/rukousnauhaa on käytetty jo tuhansia vuosia buddhalaisuuden, hindulaisuuden, joogan ja meditaation perinteisiin. Puolijalokivistä, helmistä, bodhi-siemenistä tai puusta tehdyt helmet ovat apuna mantroissa, rukouksissa ja meditaatiossa ja ne kulkevat kokoajan mukana. Helmien on uskottu myös tuovan hyvää onnea ja tyytyväisyyttä, joten ne ovat myös mukava lahjaidea.

On tärkeää, että ajatuksemme ovat puhtaita, kun lausumme tai laulamme mantraa. Mantra on salaisten voimiemme käyttöön ottamista, jotka voivat auttaa henkisessä edistymisessämme. Vaikutus saadaan aikaan toistamalla mantraa yhä uudelleen ja uudelleen; tästä tulee syvällisempää, kun tätä lausumista jatketaan. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen; on läpikäytävä useita vaiheita ennen kuin saavutetaan lopullinen tulos.

”Mala” on sanskritin kieltä ja tarkoittaa meditaatio-seppelettä.

Dorje/Vadjra on yleinen symboli tiibetiläisessä/tantrisessa buddhalaisessa ja merkitsee voimakasta muutosta. Vajra on sanskritin sana, joka tarkoittaa sekä salamaa että timanttia ja tunnetaan tiibetiläisessä buddhalaisuudessa Dorjena. Lisäksi sitä käytettiin rituaaliesineenä symboloimaan sekä timantin ominaisuuksia (tuhoutumattomuus) että salaman (vastustamaton voima). Pohjimmiltaan se on tyhjyyden ja tyhjyyden oivalluksen symboli, joka pystyy selvittämään kaiken hämmennyksen.

Helmi 0,6cm.

Pituus 36cm.

Mareriaali puu.

Paino 18g.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.