Vihreä täpläjaspis rannekoru

12,50  .

Rannekoru aidoista kivihelmistä 8mm.

Varastossa

Kuvaus

Joustava rannekoru, jossa 8mm vihreät täpläjaspis kivihelmet. Korun sisämitta on noin 55-60mm.

Vihreä täpläjaspis yhdistetään hoitaviin ja parantaviin energioihin, joten se on ihanteellinen valinta meditaatioon ja tasapainon ja harmonian tunteen edistämiseen. Vihreän täpläjaspiksen uskotaan yhdistävän sinut luonnon parantavaan energiaan ja auttavan palauttamaan henkisen tasapainon. Se on voiman, rohkeuden ja päättäväisyyden kivi.

Se tukee sinua stressin aikana tuoden rauhallisuuden tunteen. Jaspis on suojakivi ja se imee kaikenlaisia negatiivisia energioita. Helpottaa fyysisen, henkisen ja tunnekehon tasapainottamista.

Vihreä jaspis stimuloi luovuutta ja mielikuvitusta ja kannustaa ideoimaan. Auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat enemmän keskittymistä, organisointikykyä ja motivaatiota. Sen sanotaan myös suojaavan hyvin säteilyltä.

Sydänchakran kivi.

Kivien sävyt voivat vaihdella.

Kaikkien verkkosivustollamme olevien kivien ominaisuuksia ei ole tieteellisesti todistettu; ne perustuvat käyttäjien ja jalokiviterapeuttien kokemuksiin. Kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveyttäsi, ota yhteys lääkäriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...